Anasayfa / 1.SAYFAYA DA EKLE / TÜM ARKADAŞLARIN DİKKATİNE!…

TÜM ARKADAŞLARIN DİKKATİNE!…

Çok değerli dost ve arkadaşlarım! Birçoğunuzun bildiği gibi, yaklaşık 19 yıldır “insan sağlığının önemini, modern tıbbın bu günkü çaresizliğini, hastalıkları, sebeplerini ve doğal çözüm yollarını” araştırıyor ve “doğruluğuna inandığım bilgileri” kısa makaleler halinde (hiçbir beklentim olmadan) sizlerle paylaşma ya çalışıyorum.

Çünkü insanların; birçok hastalığın (başına genetik, kronik ya da dejeneratif gibi bir ekleme konularak) çözümsüz olduğuna inandırılmış olmalarına rağmen, “hem ölüme mahkum olduğunu bilip,” hem de ölene kadar hastanelerde parasıyla sürünerek çare aramaya razı olmalarını, kısaca “sağlık sektörünün insan aklıyla dalga geçmesini” kabullenemiyorum.

Ancak telefonumda kayıtlı yaklaşık 2000 kişiye Whatsapp yoluyla mesaj göndermeme rağmen, maalesef okuyan kişi sayısının 500 – 750 kişi civarında olduğunu görüyorum. Tabii kimlerin okuyup, kimlerin okumadığını da tespit edebilmem mümkün olmadığı için, okumayanlara veya mesaj almak istemeyenlere de tekrar tekrar mesaj gönderiyorum.

Bu durumda; hem “okumak istemeyenleri rahatsız etmemek,” hem de “telefonumun hafızasını boş yere doldurmamak için,” mesaj almak isteyen veya istemeyen arkadaşların iki satır yazıyla Whatsapp tan “bu mesajıma geri dönüş yaparak, düşüncelerini bildirmelerini rica ediyorum.” Geri dönüş yapmayanların, “mesaj istemediklerini varsayarak” toplu mesaj listemden sileceğimi ve bir daha mesaj gönderemeyeceğimi bildirmek istiyorum.

Sağlıklı ve mutlu bir ömür geçirmeniz dileğiyle…  

Ümit YURTKURAN

imzamiz

Ayrıca bunu da okuyabilirsiniz

…………………………………………………………………..……………………………………………… HEMEN BİZE YAZIN:  

İÇİMİZDEKİ SESSİZ VE ÖLÜMCÜL TEHLİKE KRONİK İNFLAMASYON (4) NEDENLERİ…

Eğer proinflamatuar gıdalarla beslenme şekli terkedilip, antioksidan özelliği fazla gıda alımı artırılarak bağışıklık sistemi güçlendirilip ...

3 Yorum

  1. Serdar Çatalay

    Devam , sen iyi bir insansın , değerini bilen bilir …

  2. Burhan Erkan

    Merhaba Ümit Bey,
    Ben size inanıyorum . Yazılarınızı okuyorum ve bütün tanıdıklara gönderiyorum, Fransa ve Almanya daki arkadaşlarıma bile..Sizi şimdilik bir kaç fransız arkadaş da biliyor ve gönderdiklerimi google dan çevirerek sizi takip ediyor.
    Yaptığınız çok doğru ve hayırlı bir iş .
    Hiç ödün vermeden devam edin.
    Bizler de hep çoğalarak arkanızdan yürümeye devam edeceğiz…

    • Burhan bey ilginiz için teşekkürler. İnş bu konuya sahip çıkanların sayısı tez zamanda artar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir