Anasayfa / 1.SAYFAYA DA EKLE / CORONA VİRÜSÜ…!!!

CORONA VİRÜSÜ…!!!

Değerli arkadaşlar… Hepinizin bildiği gibi yaklaşık 19 yıldır insan sağlığını, modern tıbbın bu günkü durumunu, hastalıkları, sebeplerini ve çözümlerini araştırıyorum. Geldiğim noktada %100 emin olarak söylüyorum ki, “kanser dahil bütün hastalıkların sebepleri aynı ve hasta olmamak çok kolay”.

Ancak modern tıbbın bu günkü durumuna ve uygulamalarına bakınca diyorum ki “sağlık sektörü insan aklıyla dalga geçiyor”. Çünkü insanlar bazı hastalıkların çözümsüz olduğuna o kadar inandırılmışlar ki, hastalığın başına genetik, kronik ya da dejeneratif gibi bir ekleme yapılmışsa, hem ölüme mahkum olup, hemde ölene kadar hastahanelerde parasıyla sürünmeye razı oluyor.

Bu duruma katlanamadığım için de yıllardır dilimin döndüğünce, gücümün yettiğince inandığım doğruları anlatmaya, yazmaya, insanların çaresizliğine çözüm bulmaya uğraşıyorum.

Kısaca yıllardır yapmak istediğim şey;

*Öncelikle sağlık ve şifalı bitkiler konusundaki bilgi kirliliği ve kafa karışıklığının mümkün olduğu kadar ortadan kaldırılmasına yardımcı olmak.

*Hastalıkların bize öğretildiği kadar “çaresiz, çözümsüz ve devasa problemler olmadığını” izah etmeye çalışarak, insanların doğru bilgiler ışığında kendi sağlıkları konusundaki kontrolü, “atalarımız da olduğu gibi yeniden kendilerinin ele almalarını” teşvik etmek,

*Yıllardır “kocakarı ilacı gibi ifadelerle hafife alınıp aşağılanan” bitkiler ve geleneksel tıp konusundaki olumsuz ön yargıların ortadan kaldırılmasını ve bilgi kirliliğinin azaltılmasına destek sağlayarak, insanların faydalanabilmeleri için doğru bilgileri sunabilmek.

*Normal zekaya sahip her insanın “kendi vücudunu en azından bilgisayarı, arabası ya da cep telefonu kadar tanıyarak” kendi sağlığını korumak adına bir şeyler yapabilmelerine zemin hazırlanmasına destek olmak.

Ancak bu süre zarfında gördüm ki; insanın tek başına gücü (belki) “uyuyan bir koğuşu uyandırmaya yetiyor,” ama tüm insanları ilgilendiren ve “yoğun bir baskının olduğu” böyle çok önemli bir konuda (trilyonlarca dolarlık bir sisteme karşı) pek bir işe yaramıyor..! Bu nedenle makalelerimi okuyan, anlattıklarıma inanan, uygulayan, fayda gören arkadaşların, (en azından) makalelerin paylaşılması, okuyanların çoğaltılması, kitabımın dağıtılması konusunda destek olmalarını rica ediyorum.

Saygılarımla

Ümit YURTKURAN

imzamiz

Ayrıca bunu da okuyabilirsiniz

…………………………………………………………………..……………………………………………… HEMEN BİZE YAZIN:  

İÇİMİZDEKİ SESSİZ VE ÖLÜMCÜL TEHLİKE KRONİK İNFLAMASYON (4) NEDENLERİ…

Eğer proinflamatuar gıdalarla beslenme şekli terkedilip, antioksidan özelliği fazla gıda alımı artırılarak bağışıklık sistemi güçlendirilip ...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir