Anasayfa / MAKALE ÖZETLERİ / BAĞIRSAKLARINIZIN DEĞERİNİ BİLİN

BAĞIRSAKLARINIZIN DEĞERİNİ BİLİN

Bir insanın “Bağırsak florası bozulmuş, hasar görmüş ise”, dünyanın en kaliteli gıda maddeleri ile beslense dahi “Sindirim tam ve eksiksiz olamayacağı için”, bu insan vücudu mutlaka besin yetersizliği çekecektir. Bu nedenle de özellikle bağırsak florası bozuk kişilerde, kalsiyum, magnezyum, çinko, demir, bakır, selenyum, manganez, sülfür, fosfor, potasyum, B 1, B 2, B 3,   B 6, B 12, A, C, D vitaminleri, folik asit, pantotenik asit ( B 5 vitamini), Omega 3, Omega 6, Omega 9 yağ asitleri gibi mikro gıda eksiklikleri ortaya çıkmaktadır.

Bu besinler ise bağışıklık sisteminin, beynin ve vücudun diğer organ, doku ve sistemlerinin gelişimi, tamiri ve muntazam çalışabilmesi için gerekli olan en önemli besinlerdir. Otizm, anemi, astım, alerjiler ve sinirsel hastalıklardan, kansere kadar “Pek çok hastalığın temelinde bağırsak florası bozukluğu olup olmadığı mutlaka dikkate alınmalıdır”.

 

 

Makalenin tamamını okumak için; http://umutagaci.com/?p=2285

imzamiz

Ayrıca bunu da okuyabilirsiniz

BAĞIRSAK FLORASI BOZUKLUĞU NASIL DÜZELTİLİR

Bağışıklık sistemimizin sağlıklı ve muntazam çalışmasında ki en önemli faktörlerden birisi olan sindirim sistemimizin normal ...

2 Yorum

  1. Serdar Çatalay

    Size inanan ve güvenen bir kişi olarak
    Yaptığınız başarılı işlerden dolayı
    Kendim ve milletim adına müteşekkiriz

  2. Turgut gundogan

    Umit abi bunun kesin cozumu ilaci nedir benim surekli migdem sisiyor kabizlik cekiyorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir