Anasayfa / 1.SAYFAYA DA EKLE / SAĞLIKLI YAŞAMAK İÇİN NELER YAPALIM… (5)

SAĞLIKLI YAŞAMAK İÇİN NELER YAPALIM… (5)

*Hiçbir insan trafik kazaları veya silahlı müdahaleler dışında pat diye aniden hasta olmaz. Vücudumuz yıllarca ağrı, ateş, tansiyon, şeker, ödem veya cilt problemleri gibi semptomlar göstererek bizi ikaz eder.

*Sadece “semptomları (belirtileri) ortadan kaldıracak ateş düşürücü, ağrı kesici, tansiyon ya da şeker dengeleyici gibi (aynı zamanda çok etkili toksin kaynakları olan) kimyasal ilaçları kullanmak, sizi o anda rahatsız eden problemi geçici olarak ortadan kaldırırken, asıl hastalığın büyüyüp çeşitlenmesine neden olacaktır.

*Eğer herhangi bir yaşta semptomlar ortaya çıkmaya başlamışsa “bizim yapıp ettiklerimize bağlı olarak sağlığımız bir bütün olarak bozulmaya başlamıştır ve asla aynı yerde kalmayacaktır.” Ya daha kötüye gidecek ya da daha iyiye gidecektir.

*Bu nedenle “asıl yapmamız gereken şey hasta oluş nedenlerimizi öğrenerek, onları ortadan kaldırmaya çalışmak olmalıdır.” Tamam tansiyonunuzu, şekerinizi geçici olarak dengeleyecek kimyasalları gerektiğinde kullanın, ancak semptomlara hastalık muamelesi yaparak ölene kadar saati saatine kullanma yanlışına düşmeyin…

(Devamı gelecek inşallah, geniş bilgi için “Kanserle Savaşırken Öğrendiklerimi” PDF olarak ücretsiz indirip okuyabilirsiniz.)

Yeni haftanın yeni umutlara, mübarek üç ayların da hayırlara vesile olması dileğiyle…

Ümit YURTKURAN

imzamiz

Ayrıca bunu da okuyabilirsiniz

…………………………………………………………………..……………………………………………… HEMEN BİZE YAZIN:  

İÇİMİZDEKİ SESSİZ VE ÖLÜMCÜL TEHLİKE KRONİK İNFLAMASYON (4) NEDENLERİ…

Eğer proinflamatuar gıdalarla beslenme şekli terkedilip, antioksidan özelliği fazla gıda alımı artırılarak bağışıklık sistemi güçlendirilip ...

2 Yorum

  1. Bülent Özdil

    Ümit Bey , yazılarınız sivrisinek ve bataklık ilişkisini aklıma getirdi. Teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir